Fizetési lehetőségek, átvételi- és szállítási módok

A lehetőségekhez mérten próbálunk minden vásárlói igényt kielégíteni, ezért többfajta fizetési-, átvételi- és szállítási módot kínálunk. Alapvetően két fizetési konstrukció különíthető el, de ezen belül is több lehetőség közül választhatod a neked megfelelőt.

 1. „Előre” online fizetés
 • Bankkártyás fizetés
  Webáruházunkban lehetővé tesszük a bankkártyás fizetést. A bankkártyák közül dombornyomott (MasterCard, Visa Classic) és nem dombornyomott bankkártyával (Maestro, Visa Electron) tudsz fizetni. Online bankkártyás fizetési szolgáltatónk az OTP Bank. A megrendelés leadásakor a rendszer átirányít az OTP fizetési felületére.
 • Előreutalás
  Előreutalás esetén a szerződéskötést követően 3 munkanap áll a Vásárló rendelkezésére, hogy a számla összegét a Szolgáltató bankszámla számlájára (Számlatulajdonos: Erik. Bt., Bankszámlaszám: 11718000-29903919. Számlavezető: Otp Bank) átutalja. A megrendelt áru mindaddig fenn lesz tartva Önnek. Az összeg beérkezését követően történik a kiszállítás. a mondat javítva lett!

2. Utánvétel

  1. Házhozszállítás esetén: A számla összegét direkt a szállítónak készpénzben kell fizetni.
  2. Személyes átvétel esetén: az áru ellenértéket az átvétel helyén http://www.montanacolors.hu/kapcsolat/ készpénzben egyenlítheted ki.

2. Szállítás:

A csomaghoz Magyarország egész területén utánvéttellel is hozzá juthat. A teljes összeget a FÁMA futárnak kell kifizetni, aki a pénz átvétele után átadja Önnek a megrendelt termék(ek)et tartalmazó csomagot.

A küldemény kézhezvételekor ellenőrizze annak sértetlenségét. Ha a csomag sérült és nincs mellékelve a futár által kitöltött kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük, ne vegye át a csomagot!

Esetleges áruhiány esetén küldje el a futár által kitöltött jegyzőkönyvet, és azonnal pótoljuk a hiányzó terméket. A további reklamációk/garanciális ügyek érvényesítése érdekében kérjük, őrizze meg a kifizetését igazoló számlát és szállítólevelet. A csomagfeladásának napján, napközben logisztikai partnerünk sms-t, vagy e-mailt küld az Ön által megadott e-mail címre. A levélben megtalálhatóak a csomagadatok (csomagszám, utánvét összege,szállítás ideje 8 órás intervallumban) . A szállítás időpontja alapesetben a következő munkanap. A csomagszám ismeretében bővebb tájékoztatást kaphat a rendelés érkezésének várható időpontjáról.
A rendelt termékek maximum 2-10 munkanapon belül megérkeznek!

Amennyiben egy címről több alkalommal is visszakapjuk a csomagot, a megrendelést töröljük és a továbbiakban csak előre fizetés esetén küldjük ki a megrendelt árut.

3. A házhoz szállítás költsége:
A kiszállítás költségeiről itt http://www.montanacolors.hu/szallitasi-koltsegek/ tájékozódhatsz.

4. Elállás
Elállás joga, módja, következményei:

Amennyiben Ügyfél a termék házhozszállítása után kíván a vásárlástól elállni, azt az áru átvételét követő 14 napon belül, indoklás nélkül megteheti. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. Ügyfél az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia Szolgáltató címére. Kizárólag új állapotú, sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban a Vásárlónak kell gondoskodnia. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot 14 munkanapon belül elküldeni, egyúttal gondoskodnia kell a termék mihamarabbi (de max. 14 nap)  visszajuttatásáról.

Ügyfél kérésére Szolgáltató készséggel gondoskodik a visszaszállítás bonyolításáról, erre vonatkozó igényeket Szolgáltató ügyfélszolgálata fogadja, de ennek költsége a Vásárlót terheli.

5. Termékcsere

A webshopon rendelt termékek cseréjét kizárólag az ügyfélszolgálattal egyeztetve és rajtuk keresztül lehet eszközölni. A cserét telefonon és emailben is lehet igényelni a megadott elérhetőségeink egyikén. Csere esetén az áru visszaküldésénél felmerülő költség, azaz a visszaküldés postaköltsége minden esetben a Vásárlót terheli.