Fizetési lehetőségek, átvételi- és szállítási módok

A lehetőségekhez mérten próbálunk minden vásárlói igényt kielégíteni, ezért többfajta fizetési-, átvételi- és szállítási módot kínálunk. Alapvetően két fizetési konstrukció különíthető el, de ezen belül is több lehetőség közül választhatod a neked megfelelőt.

 1. „Előre” online fizetés
 2. Bankkártyás fizetés
  Webáruházunkban lehetővé tesszük a bankkártyás fizetést. A bankkártyák közül dombornyomott (MasterCard, Visa Classic) és nem dombornyomott bankkártyával (Maestro, Visa Electron) tudsz fizetni. Online bankkártyás fizetési szolgáltatónk az OTP Bank. A megrendelés leadásakor a rendszer átirányít az OTP fizetési felületére.
 3. Előreutalás
  Előreutalás esetén a szerződéskötést követően 3 munkanap áll a Vásárló rendelkezésére, hogy a számla összegét a Szolgáltató bankszámla számlájára (Számlatulajdonos: Erik. Bt., Bankszámlaszám: 11718000-29903919. Számlavezető: Otp Bank) átutalja. A megrendelt áru mindaddig fenn lesz tartva Önnek. Az összeg beérkezését követően történik a kiszállítás. a mondat javítva lett!
 4. PayPal
  Amennyiben rendelkezel PayPal regisztrációval, bankkártya adataid megadása nélkül vásárolhatsz online áruházunkban. A megrendelés átvétele, illetve kiszállítása a sikeres fizetést követően a termék(ek) elérhetőségétől függően lehetséges. 7.2 Fizetés a csomag átvételekor
 5. Utánvétel
  1. Házhozszállítás esetén: A számla összegét direkt a szállítónak készpénzben kell fizetni.
  2. DPD csomagpontra történő szállítás esetén: az általad választott csomagponton készpénzben, vagy bankkártyával tudsz fizetni.
  3. Személyes átvétel esetén: az áru ellenértéket az átvétel helyén http://www.montanacolors.hu/kapcsolat/ készpénzben egyenlítheted ki.

2. Szállítás:

A csomaghoz Magyarország egész területén utánvéttellel is hozzá juthat. A teljes összeget a GLS csomagfutárnak kell kifizetni, aki a pénz átvétele után átadja Önnek a megrendelt termék(ek)et tartalmazó csomagot.

A küldemény kézhezvételekor ellenőrizze annak sértetlenségét. Ha a csomag sérült és nincs mellékelve a futár által kitöltött kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük, ne vegye át a csomagot!

Esetleges áruhiány esetén küldje el a futár által kitöltött jegyzőkönyvet, és azonnal pótoljuk a hiányzó terméket. A további reklamációk/garanciális ügyek érvényesítése érdekében kérjük, őrizze meg a kifizetését igazoló számlát és szállítólevelet. A csomagfeladásának napján, napközben logisztikai partnerünk e-mailt küld az Ön által megadott e-mail címre. A levélben megtalálhatóak a csomagadatok (csomagszám, utánvét összege,szállítás ideje 8 órás intervallumban) . A szállítás időpontja alapesetben a következő munkanap. A szállítás napján reggel 8 órától a GLS ügyfélszolgálatán (+36 1 802 0265) a csomagszám ismeretében bővebb tájékoztatást kaphat a rendelés érkezésének várható időpontjáról.
A rendelt termékek maximum 2-10 munkanapon belül megérkeznek!

Amennyiben egy címről több alkalommal is visszakapjuk a csomagot, a megrendelést töröljük és a továbbiakban csak előre fizetés esetén küldjük ki a megrendelt árut.

3. A házhoz szállítás költsége:
A kiszállítás költségeiről itt http://www.montanacolors.hu/szallitasi-koltsegek/ tájékozódhatsz.

4. Elállás
Elállás joga, módja, következményei:

Amennyiben Ügyfél a termék házhozszállítása után kíván a vásárlástól elállni, azt az áru átvételét követő 14 napon belül, indoklás nélkül megteheti. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. Ügyfél az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia Szolgáltató címére. A BPC Clothing Kft. kizárólag új állapotú, sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású (a cipős doboz nem csomagolóanyag, hanem a termék része!) termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban Ügyfélnek kell gondoskodnia. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot 14 munkanapon belül elküldeni, egyúttal gondoskodnia kell a termék mihamarabbi visszajuttatásáról. Elállás esetén a BPC Clothing Kft.. követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését.

Ügyfél kérésére Szolgáltató készséggel gondoskodik a visszaszállítás bonyolításáról, erre vonatkozó igényeket Szolgáltató ügyfélszolgálata fogadja. A visszaszállítás költségeivel kapcsolatosan a GLS csomagküldő szolgálat díjai az irányadóak.

A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő. A fogyasztó nem élhet az elállás jogával, ha a terméket a vásárlást követően használatba fogta, kimosta vagy bármilyen átalakításnak vetette alá, feltéve, hogy a termék megfelel a rajta feltüntetett minőségi követelményeknek. Interneten történt vásárlással kapcsolatosan márkaboltjaink nem tudnak vásárlóink segítségére lenni. Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, a BPC Clothing Kft.. kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére. A BPC Clothing Kft. végig fenntartja magának a jogot, hogy elálljon a szerződéstől.

5. Termékcsere:

A webshopon rendelt termékek cseréjét kizárólag az ügyfélszolgálattal egyeztetve és rajtuk keresztül lehet eszközölni. Webshopon rendelt termékeket az üzletekben nem áll módunkban kicserélni. A cserét telefonon és emailben is lehet igényelni, előbbit munkanapokon 9:00 – 17:00-ig, utóbbit bármikor megteheted. Nem a Mi hibánkból származó csere esetén az áru visszaküldésénél felmerülő költség, azaz a visszaküldés postaköltsége minden esetben a Vásárlót terheli, melynek költsége 1200 Forint.

6. Ügyfélszolgálati elérhetőségek:

Webshop Telefon: 06 70 612 0284
Webshop email: ugyfelszolgalat@bpclothing.hu

7.1 Előre fizetési konstrukciók

 1. Bankkártyás fizetés
  A fizetéshez a következő bankkártyák használhatók: Visa, Mastercard, Maestro. Az online fizetés, az OTP Bank által kerül lebonyolításra.
 2. Előreutalás
  Előreutalás esetén a szerződéskötést követően 3 munkanap áll a Vásárló rendelkezésére, hogy a számla összegét a Szolgáltató bankszámla számlájára átutalja. A megrendelt áru mindaddig fenn lesz tartva Önnek. Az összeg beérkezését követően történik a kiszállítás. a mondat javítva lett!
 3. PayPal
  xxxxx

7.2 Fizetés a csomag átvételekor

 1. Utánvétel
  Házhozszállítás esetén: A számla összegét készpénzben direkt a szállítónak fizeti.
  DPD csomagpontra történő szállítás esetén: az Ön által választott csomagponton készpénzben, vagy bankkártyával kell fizetnie.
  Személyes átvétel esetén: az áru ellenértéket az átvétel helyén http://www.montanacolors.hu/kapcsolat/ készpénzben egyenlítheted ki.

8. Szállítási módok, határidők

8.1 Teljesítés
Az általános teljesítési (szállítási) határidő utánvétel esetén a visszaigazolástól számított 1−3 munkanap.
Előre fizetésnél (bankkártya, utalás, PayPal) a Szolgáltató bankszámlájára történő jóváírását követően, a kiszállítás 1−3 munkanap.

8.2 Kiszállítás
A webáruházban vásárolt termékeket az ország egész területére a DPD futárszolgálattal szállítjuk. A szállítási költségek a 4.2 pont szerint kerülnek felszámításra. A kiszállítás napján a DPD az áru várható kiszállításáról e-mailben (egy órás intervallumban) értesíti a Vásárlót. (Az értesítőben szereplő időintervallumok tájékoztató jellegűek. Forgalmi akadályok, időjárási viszonyok miatti késések kapcsán a szállítási időtartam változásáért a DPD nem vállal felelősséget.) Az e-mail tartalmazza a csomagszámot, a Vásárló adatait, az utánvét összegét (előre fizetés esetén 0,- Ft) és lehetőséget biztosít a csomag nyomkövetésére, címmódosításra, átütemezésre. Lehetősége van csomagját (20 kg-ig) DPD csomagpontra (Pick-up Pont) is kérni. A Pick-up Pontok az alábbi linken érhetők el: https://www.dpd.com/hu/home/szallitas/szallitasi_modok/pickup/pickup_csomagpontok

8.3 Személyes átvétel
Személyes átvétel esetén a megrendelt terméket a Vásárló a Szolgáltató székhelyén nyitva tartási időben (lásd 2.2 pont) link veheti át.