GYIK

1. A webshop használatával kapcsolatos kérdések (3)

1.1 Hogyan vásároljak?

Helyezd a kosárba a megvásárolni kívánt terméket, majd a szükséges adataid megadása, a fizetési- és szállítási mód megadása után már csak jóvá kell hagynod a rendelést. A rendelésed beérkezését követően egy automatikus e-mailt fogsz kapni, rendelésed feldolgozásáról
egy újabb e-mailben értesítünk.

1.2 Szükséges-e regisztrálnom a vásárláshoz?

A megrendeléshez (vásárláshoz) nincs szükség regisztrációra, a vásárlás anélkül is kivitelezhető, azonban bizonyos ösztönzők, vagy akciók (pl. pontgyűjtés, pontjóváírás, törzsvásárlói kedvezmények igénybe vétele stb.) kizárólag a regisztrált vásárlók részére érhető el, továbbá így visszatérő vásárlóknak elég egy alkalommal − a regisztráció során − bevinni az adataikat, ezt követően a belépés után az adatok betöltődnek.

1.3 Hogyan módosíthatom személyes adataimat?

A korábban rögzített adatok megváltoztatására bejelentkezés után, a „Személyes beállítások” linkre kattintást követően elérhető Személyes adatok módosítása menüpontban van lehetőség, amely az aktív megrendelések adatait is érintheti.

2. Megrendeléssel kapcsolatos kérdések (2)

2.1 Személyes átvételt választottam, mikor vehetem át a rendelés?

A rendelés feldolgozásáról e-mailben, vagy telefonon értesítünk. Ezt követően 3 munkanap áll rendelkezésedre, hogy a megrendelt terméket átvedd.
Átvételi lehetőség: http://www.montanacolors.hu/kapcsolat/

2.2 A rendelést telefonon is leadhatom?

Nem, sajnos erre nincs lehetőség, a rendelést kizárólag a webshopon keresztül tudod leadni. Amennyiben a rendelést módosítani szeretnéd, azt a rendelés számának és a rendeléskor bevitt személyes adataidnak megadásával e-mailben, vagy telefonon megteheted.

3. Fizetéssel kapcsolatos kérdések (1)

3.1 Milyen fizetési módok közül választhatok?

Bankkártyás fizetés: A fizetéshez dombornyomott bankkártyával kell rendelkezned.

Használható kártyák: Visa, Mastercard, Maestro. Az online fizetés, az OTP Bank által kerül lebonyolításra.

Előreutalás:Lehetőség van arra is, hogy a számla összegét bankszámlánkra történő előre utalással teljesítsd. Előreutalás esetén a szerződéskötést követően 3 munkanap áll rendelkezésedre, hogy az összeget a bankszámlánkra átutald, a megrendelt árut mindaddig fenntartjuk részedre. (Számlatulajdonos: Erik Bt.; Számlavezető: Otp Bank; Bankszámlaszám:11718000-29903919). Az összeg beérkezését követően történik a kiszállítás.

Utánvétel: Utánvéttel történő fizetés esetén az utánvételi díjat készpénzben direkt a szállítónak kell fizetni, azonban felhívjuk figyelmedet, hogy a szállítási költség utánvétel esetén mindig magasabb, mert valamennyi futárszolgálat (posta) csak plusz költség mellett kezel készpénzt. Személyes átvétel esetén az áru ellenértéket készpénzben tudod kiegyenlíteni.

4. Szállítással kapcsolatos kérdések (5)

4.1 Mennyibe kerül a szállítás?

A szállítási költség függ a csomag súlyától, értékétől, illetve jellegétől (utánvét). A szállítási költségek részletesen http://www.montanacolors.hu/szallitasi-koltsegek/ találhatók.

4.2 Honnan tudhatom meg, hol tart a megrendelésem?

A megrendelést véglegesítő e-mail tartalmazza a csomagszámot és a linket, ahol nyomon követheted a csomagot.

4.3 Mikor érkezik meg amit rendeltem?

Utánvéttel történő átvétel esetében várhatóan 2 munkanapon belül, de különleges promóciók esetén ez több időt vehet igénybe. Előre online fizetéskor az összeg bankszámlánkra történő jóváírását követően történik a kiszállítás (1−3 munkanap)

4.4 Nem tudom biztosan, hogy mikor tudom átvenni a csomagot. Mit tegyek?

A webáruházban vásárolt termékeket az ország egész területére a DPD futárszolgálattal szállítatjuk. A kiszállítás napján a DPD az áru várható „érkezését”, azaz a kiszállítás várható idejét egy órás intervallumban határozza meg, melyről a kiszállítás napján az általad megadott e-mail címre értesítést küld. Az e-mail tartalmazza adataidat, a csomagszámot, az utánvét összegét (előre fizetés esetén 0,- Ft) és lehetőséget biztosít a csomag nyomkövetésére, címmódosításra, vagy akár átütemezésre. Ebben az esetben egyébként kényelmes megoldásnak tűnik, hogy a csomagod DPD csomagpontra (Pick-up Pontra) kérd (max. 20 kg-ig). A Pick-up Pontra történő kiszállításról szintén értesítést kapsz, majd 5 nap áll rendelkezésedre, hogy átvedd a csomagot.

A Pick-up Pontok az alábbi linken érhetők el: https://www.dpd.com/hu/home/szallitas/szallitasi_modok/pickup/pickup_csomagpontok

4.5 Hol kapok választ egyéb kérdéseimre?

Elérhetőségeink bármelyikén érdeklődhetsz. Lásd: http://www.montanacolors.hu/kapcsolat/

5. Termékekkel kapcsolatos kérdések (2)

5.1 Milyen felületre használhatóak a MONTANA COLORS (MTN) festékszórók?

A teljes körű kínálatban víz-, akril-, kréta- és nitro-bázisú, „kannák”, filcek, tinták és egyéb kiegészítők széles választéka megtalálható. A művészellátó vonal mellett jelentős a termékpaletta a speciális igényeket is kielégítő egyéb dekorációs- és ipari festékekből, felületkezelő- és előkészítő spray-kből, lakkokból, kiegészítő cikkekből. A készítmények különböző anyagok színezésére, dekorálására, előkészítésére, védelmére stb. alkalmasak (pl. fa-, üveg és műanyagfelületre, háztartási dekorációhoz, eszközök színezésére, felújítására, vagy akár autófestésre, autódekorációhoz stb.), így az „egyszerű” háztartási felhasználók és a speciális vásárlói kör igényeit is ki tudjuk elégíteni.

5.2 Speciális felhasználás előtt szükséges-e a felület előkezelése?

Bizonyos felületek esetében pl. polietilén, vagy sztiropor felület javasolt előkészítő használata, mert a festék összetételéből adódóan megmarhatja a festendő felületet. Az MTN természetesen erre is kínál megoldásokat, a különböző anyagok előkészítésére különböző előkészítő spray-ket is fejlesztett. Amennyiben bármelyik termékkel kapcsolatban kérdésed merülne fel, az üzletben dolgozó kollégák nagy szakértelemmel és hasznos tanácsokkal segítségedre lesznek.